ГОЛОВНЕ

УЗ здаватиме в оренду через ProZorro 40% вагонів замість 5% запланованих

26.02.2019 12:26

«Укрзалізниця» планує виставити на електронний аукціон ProZorro.Продажі обсяги перевезень. Купувати послуги залізничного оператора можна буде оптом і на кілька місяців уперед. На підприємстві стверджують: так збережуть кошти та оптимізують підготовку рухому складу. Крім того, планують збільшити кількість вагонів, які здаватимуть через ProZorro. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Підприємство продаватиме послугу з перевезення вантажів за фіксованою ціною. Тобто в разі купівлі «абонементу» ціна на весь період буде однаковою, тоді як на ринку може підвищуватися. В УЗ вважають, що така можливість має сподобатися зерновикам, які вже незабаром почнуть регулярно перевозити великі об’єми продукції.

«Укрзалізниця» пропонуватиме бізнесу наперед придбати перевезення за фіксованою ціною. Звісно, яка визначиться на електронних торгах. Це надзвичайно важливо для вантажовласника. Водночас, тут є позитивний момент і для УЗ. Ми отримаємо кошти на якісну завчасну підготовку вагонів і рухомого складу», — пояснює Андрій Рязанцев, директор з економіки і фінансів «Укрзалізниці».

У разі невиконання послуги зі сторони УЗ держпідприємство обіцяє сплатити штраф.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: