НОВИНИ

USAID АГРО продовжує надавати фермерам добрива

17.04.2023 18:15
usaid_agro_dobriva

Через війну, подорожчання матеріально-технічних ресурсів, проблеми з логістикою, доступ невеликих агровиробників до добрив обмежений. Однак весняне внесення добрив – це запорука хорошого майбутнього врожаю і можливості продовжувати свою роботу для господарств. Про це повідомляється в telegram каналі директорки Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОДА Алли Стоянової, пише agronews.ua.

У межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, Програма USAID АГРО надає добрива 6300 агровиробникам, які обробляють від 5 до 500 га у 15 областях України.

4 300 агро-ММСП отримають 4 300 тонн добрива Сульфат амонію для підживлення зернових та олійних культур (ярих та озимих)

2 000 агро-ММСП отримають 2 000 тонн добрива Нітроамофоска або Карбамід для основного та припосівного внесення на ярі культури.

Роздача добрив в регіонах триває. Адміністратор, СОК «Зерновий», у міру наповнення складів добривами контактує з заявниками щодо організаційних питань отримання допомоги.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: