НОВИНИ

Уряд планує ухвалити постанови про залучення інвестицій у громади

01.08.2021 15:23
unnamed


Вже наступного тижня уряд ухвалить остаточні постанови, що стосуються закону про інвесторів зі значними інвестиціями, і цей напрямок остаточно запрацює. На цьому наголосив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Урядовий портал, пише agronews.ua.

За словами очільника уряду, вже є успішні приклади діяльності індустріальних парків у різних областях, крім того, ведеться робота над підтримкою інвесторів зі значним обсягом інвестицій.

«На сьогодні є вже понад 26 інвесторів, які звернулися до UkraineInvest, із загальним обсягом інвестицій на суму 1,7 млрд доларів США», – зазначив прем’єр-міністр.

Він підкреслив, що децентралізація дає можливість бізнесу напряму співпрацювати з місцевою владою, яка, у свою чергу, зацікавлена в залученні інвестицій у громади.

«Це створює регіональну конкуренцію між місцевими громадами. Відповідно, покращуються умови для бізнесу, особливо для малого й середнього, який може створювати точки зростання в кожній громаді, сплачувати податки, створювати нові робочі місця. Кожен з українських регіонів має абсолютно унікальні можливості. Влада на місцях безумовно краще від усіх знає свої сильні сторони. І це покращує комунікацію з потенційними інвесторами», – сказав Шмигаль.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: