НОВИНИ

Уряд докладає всіх зусиль, щоб підтримати бізнес-ідеї – Тарас Качка

26.05.2021 09:40
ekoomibakan-yardımcısı

25 травня відбувся онлайн-бізнес-форум «Україна – Чехія: можливості співпраці між українським та чеським бізнесом під час глобальних змін», участь у якому з боку Мінекономіки взяв заступник Міністра Тарас Качка. Про це повідомляє пресслужба Міністерства, пише agronews.ua.

Також спікерами заходу стали представники українських та чеських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Республіки Чехія.

«Для України одним із важливих питань інтеграції з Європейським Союзом є укладання угоди АСАА, так званого «промислового безвізу». Важливим аспектом для цього є встановлення прямих В2В зв’язків та промислової кооперації між українськими і європейськими компаніями. Ми маємо успішну довготривалу співпрацю з чеськими компаніями та прагнемо глибити бізнес-зв’язки як в промисловій, так і в інших галузях економіки», – зазначив заступник Міністра Тарас Качка.

Він зауважив, що український Уряд докладає всіх зусиль, щоб підтримати бізнес-ідеї і бізнес-проекти, напрацьовані в партнерстві українськими і європейськими, в тому числі, чеськими компаніями. Крім того, для України – в пріоритеті міжурядова співпраця щодо посилення взаємодії в промисловій сфері та просуванні українських промислових товарів на європейські ринки.

Так, учасники обговорили стан, найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, інвестиційний, експортний потенціал та бізнес-клімат обох країн.

Довідково:

Бізнес-форум організовано ТПП України, ТПП Чехії, Посольством України в Республіці Чехія, Посольством Республіки Чехія в Україні, Міністерством економіки України, Міністерством промисловості та торгівлі Чехії та інші партнерські організації.

Читайте також: Мінекономіки забезпечить стратегічний менеджмент розвитку країни – Любченко.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: