НОВИНИ

Уряд змінив механізм контролю за бюджетною дотацією сільгоспвиробникам

07.11.2020 12:30
unnamed (6)

Кабмін вдосконалив механізм контролю за використанням бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників.  Про це інформує пресслужба Міністерства фінансів, пише agronews.ua.

Повідомляється, що з метою удосконалення механізму контролю за використанням бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників Кабінетом Міністрів України винесено зміни до постанови КМУ від 21 лютого 2017 № 179 «Про затвердження Порядку ведення та форми Реєстру отримувачів бюджетної дотації, а також порядку надання відповідної інформації ДФС та ДКС».

Зауважується, що дане рішення було прийнято 4 листопада поточного року на виконання Закону України №465-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Документом вносяться зміни до Порядку ведення Реєстру отримувачів бюджетної дотації щодо надання сільськогосподарським товаровиробником контролюючому органу, в якому він перебуває на обліку як платник податку на додану вартість, інформації щодо пов’язаних з ним осіб.

Також передбачається, що така інформація про осіб, пов’язаних із сільськогосподарським товаровиробником, які протягом бюджетного року є отримувачами бюджетної дотації, вноситиметься до Реєстру отримувачів бюджетної дотації.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: