НОВИНИ

Уряд України планує уніфікувати документацію із землеустрою

03.12.2020 07:32
full_0Q3iLzRG

В Україні розроблено проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про землеустрій» щодо уніфікації деяких видів документації із землеустрою». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник Міністра Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький, пише agronews.ua.

Розробці законопроєкту передував Указ Президента України від 08.11.2019 № 837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» передбачено завдання щодо нормативного закріплення ведення документації із землеустрою виключно в електронній формі.

У зв’язку з чим і виникла необхідність у створенні проєкту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про землеустрій» щодо уніфікації деяких видів документації із землеустрою».

“Даний законопроєкт є логічним продовженням впровадження земельної реформи. Існує багато регулювань і застарілих видів оцінки земель, які необхідно скасувати, а систему спростити. Це черговий крок до дерегуляції у сфері земельних відносин і створення простішої взаємодії між заявником та аграрієм, українцем та державою”, – підкреслив Тарас Висоцький.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: