НОВИНИ

Унікальне японське ноу-хау: морозиво з гострим перцем хабанеро  

25.03.2019 07:33

Жителі одного з сіл на північному сході Японії виробляють морозиво з гострим перцем хабанеро. Повідомляє EastFruit.

Овочівники постраждали від падіння попиту на їхні овочі після аварії на атомній станції у Фукусімі. Тому вони знайшли новий спосіб поліпшення репутації своєї продукції.

У 2015 р.і виробники почали використовувати хабанеро для виробництва морозива різного ступеня гостроти і пропонувати його спробувати. Клієнти, які могли витримати найгостріше морозиво, отримували ще одне безкоштовно.

До теперішнього часу гостре морозиво спробували вже 330 чоловік і 90% з них доїли морозиво до кінця. У деяких з них гостре морозиво викликало сльози на очах, але іншим воно сподобалося.

З тих пір в цьому селі вирощуванням хабанери займаються вже 12 виробників. Продають незвичайне морозиво по €3,72/кг.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: