НОВИНИ

«Укрзалізниця» з 2021 року запровадила перевезення вантажів з узгодженими термінами і обсягами

11.01.2021 08:36
26_tn

АТ “Укрзалізниця” з початку 2021 року запровадила послугу перевезення вантажів у вагонах УЗ з узгодженими термінами й обсягами із застосуванням системи ProZorro.Продажі. На першому етапі послуга буде доступна лише для піввагонів. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” , пише agronews.ua.

Зазначається, що послуга з перевезення з узгодженими термінами й обсягами діятиме відповідно до укладеного договору на термін один або три роки, починаючи з січня 2021 року. Оголошення про продаж послуги будуть публікуватися на сайті ЦТЛ у вкладці ProZorro.Продажі.

Наразі мінімальна ставка плати за використання піввагона складе 480 грн. за добу. При цьому УЗ зобов’язується забезпечити клієнта порожнім рухомим складом на 100%, а також забезпечити рівномірне щомісячне навантаження з можливим відхиленням +/- 5%.

Ціна реалізації лота буде залишатися незмінною відповідно до тієї, яка зафіксована за результатами торгів. Однак для договорів терміном дії понад 1 рік будуть застосовуватися коригування в залежності від курсу гривні.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: