НОВИНИ

«Укрзалізниця» в шість разів скоротила кількість вагонів для транспортування зерна

09.12.2019 09:57
1000_545_1391441170-4700

Під загрозою вчасне виконання контрактів ічнянськими елеваторники через «Укрзалізницю»,яка в шість разів скоротила кількість вагонів для транспортування зерна. Про це повідомляє Ічнянська газета «Трудова слава».

В результаті закритих торгів 35% перевезень отримала група компаній, яка раніше не перевозила протягом місяця значні обсяги зернових вантажів. В результаті місцеві зерновиробники у грудні 2019 року не зможуть вчасно відвантажити відповідно до контрактів понад 520 тис. т зерна.

У результаті, виробників чекають штрафи за невиконання форвардних контрактів, плата за зберігання зернових та простій морських суден. А враховуючи ще й падіння цін, зерновиробники не зможуть розрахуватись до кінця року за кредитами та змушені будуть сплатити штрафні санкції фінансовим установам.

Для вирішення ситуації, зерновики через депутатів міської ради прийняли рішення звернутися до Мінекономки, Антимонопольного комітету, Верховної Ради, аби перевізник на грудень надав 324 вагони-зерновози для перевезення зернових зі станції Ічня.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: