НОВИНИ

Укрзалізниця перевезла рекордний обсяг зернових за останні 2 роки

26.11.2019 07:37
889a9fcf124ae82_1000x600

У жовтні 2019 г. «Укрзалізниця» перевезла рекордні 3,97 млн ​​т зернових вантажів за останні 2 роки. Про це під час наради з представниками Української зернової асоціації повідомив директор з розвитку бізнесу АТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев, пише прес-служба.

– У жовтні ми навантажили 60,4 тис. зерновозів та перевезли понад 3,97 млн тонн зернових. Ми перевершили свій рекорд березня цього року, коли перевезли більше 3,8 млн тонн. Такий позитивний результат отримали насамперед завдяки маршрутизації зернових перевезень. Бачимо, що це правильний крок, який дозволяє оптимізувати логістику та гарантувати вантажовласникам максимальні обсяги перевезення зернових культур, – повідомив Андрій Рязанцев.

Він також додав, що із запровадженням графікових відправок зернових вантажів, коли вантажні поїзди курсуватимуть за чітким графіком, як пасажирські, Укрзалізниця надалі збільшуватиме обсяги перевезень зернових. Уже сьогодні, за словами Андрія Рязанцева, залізниця здатна щомісяця перевозити в середньому 4 млн тонн зернових і навіть більше. Водночас для цих обсягів необхідно розвивати інфраструктуру, зокрема, розширювати переробну спроможність у припортових зонах та збільшувати кількість зерносховищ. Це ті завдання, над якими мають спільно працювати всі учасники ринку, зауважують у компанії.

Загалом у січні-жовтні 2019 року Укрзалізниця перевезла 32,8 млн тонн зернових вантажів, що на 6 млн тонн більше, ніж за відповідний період минулого року.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: