НОВИНИ

Укрзалізниця очікує на оновлені правила від Державної прикордонної служби України

19.04.2022 17:00
GeaSE2on-9HDYRoUeFAKGQ

Укрзалізниця очікує на оновлені правила від Державної прикордонної служби України. Про це повідомляє Укрзалізниця, пише agronews.ua.

Винятки є можливими на розсуд прикордонників за умови наявності інших документів, що посвідчують особу, та наявності бойових дій у регіоні, з якого прямує пасажир.

“Оскільки Укрзалізниця не отримувала від ДПСУ попереджень про зміни у правилах перетину кордону громадянами України, очікуємо від колег більш чітких пояснень щодо недопуску біженців без закордонних паспортів.

Для залізничників основна місія з 24 лютого – порятунок і доправлення десятків тисяч людей з-під лінії обстрілу до безпечних місць. Важливо надавати кожному пасажирові гарантію того, що він дістанеться місця призначення”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні вже зафіксовані випадки висадки пасажирів на кордоні.

Укрзалізниця закликала колег по держсектору до згуртованості й чіткої комунікації у всьому, що стосується порятунку українців.

Також у відомстві просять пасажирів уважно ставитися до змін у правилах перетину кордону та адресувати уточнюючі питання ДПСУ.

Читайте також: Названо товари, які ризикують стати дефіцитом в Україні.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: