НОВИНИ

Укрспирт запроваджує online спостереження

17.01.2020 14:05
64275

За останні два місяці звільнені за порушення порядку ведення виробничої діяльності загалом 7 керівників заводів ДП “Укрспирт”, повідомляє прес-служба компанії. 

Цього тижня звільнено ще одного директора заводу ДП “Укрспирт” — керівника Ковальовського заводу. Це вже сьомий директор, який неефективно виконував покладені на нього обов’язки. 

Так, у грудні Ковальовський завод виконав лише 55% від заданого плану виробництва. Однак потужності заводу були значно вищими. Така ситуація викликала питання, тому туди виїхали ревізори ДП “Укрспирт”, які на місці виявили порушення. Зокрема, відсутність дієвого контролю за в’їздом та виїздом транспорту з території заводу, відсутність низки необхідних документів, а також не перебування працівників на робочому місці без поважних причин, у тому числі, директора заводу. Вказані порушення стали причиною для звільнення  керівника Ковальовського МПД. 

“Держава взяла чіткий напрям — детінізація та демонополізація спиртової галузі. Ми у ДП “Укрспирт” неухильно його дотримуємось. При виявленні недобросовісного виконання роботи одразу вживаємо необхідні міри. Зокрема, вчора на Ковалівському заводі були встановлені камери для online спостереження за роботою підприємства: в’їздом та виїздом з території, а також зерносховищем. Аби надалі не було жодних зловживань”, — прокоментував в.о. голови ДП “Укрспирт” Сергій Блескун. 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: