НОВИНИ

«Укролія» почала експортувати до В’єтнаму органічну соняшникову олію

30.10.2019 09:57
baner-1

Компанія «Укролія» почала експортувати до В’єтнаму органічну соняшникову олію. Про це йдеться в повідомленні компанії на сторінці в Facebook.

«Ринок В’єтнаму не є новим напрямком для компанії “Укролія”. Там у нас налагоджена робота з дистриб’юторами, а кінцеві споживачі вже добре знайомі з традиційною соняшниковою олією під ТМ “Диканька”. Раді повідомити, що тепер споживачі В’єтнаму знайомі і з українською органічною олією. Нещодавно була відвантажена перша партія фасованої рафінованої органічної олії – GARNA organica (об’ємом 500 мл)», — йдеться в повідомленні.

За інформацією, на початку 2017 року Асоціація органічного сільського господарства В’єтнаму розпочала дуже активну політику пропаганди політики щодо попиту на органічну продукцію. Так, урядові та державні установи почали приділяти увагу сприянню розвитку органічного сільського господарства та експорту органічної продукції.

Як зазначається у звіті FIBL за 2018 рік, у 2017 році ринок органічної сільськогосподарської продукції у В’єтнамі показав стабільне зростання, що підтримується збільшенням споживання серед населення та державною політикою.

«Ми сподіваємось, що органічна українська соняшникова олія буде затребуваною серед жителів В’єтнаму, адже вони звикли вживати овочі та здорову їжу. Тож вони готові зрозуміти користь органічних сертифікованих продуктів», — резюмували в компанії.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: