НОВИНИ

Українські пивовари популяризують напій з незвичними смаками

17.06.2021 11:02
dogwood-berries-and-leaves-on-a-wooden-background_84130-7591


Дедалі частіше українські пивовари виготовляють напій з додаванням різноманітних ягід. Нині налічують понад 369 сортів, серед яких популярність у споживачів вже завоювали: Berliner Weissbier, Radler, Saison, Sour, Milkshake ІРА. Ще одним може стати пиво з додаванням кизилу. Про це повідомляє beertechdrinks, пише agronews.ua.

Як розповідає власник компанії Famberry Сергій Ольшанський, дуже часто пивовари обирають імпортні ягоди та фрукти, хоча українські нічим не гірші. Тому компанія Famberry  готова надати пивоварам кизил для приготування свого ягідного пива.

Першому, хто відгукнеться, ми готові безкоштовно  надати кизил, для виготовлення пробної партії пива. Зараз багато пива виготовляють з додаванням вишні, манго та інших фруктів, а от про кизил мало знають, хоча це досить перспективна культура. Найкраще вона підійде для приготування пива чи сидрів. Я хочу щоб люди знали про українське та смакували ним, – додає власник компанії Сергій Ольшанський.

Нагадаємо, що в Україні очікується різке зростання цін на пиво.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: