НОВИНИ

Українські фермери змінюють канали збуту вирощеної продукції

24.04.2021 18:22
1027153-1

Дрібним фермерам важко налагодити реалізацію продукції через мережу, деякі обирають зовсім інші, не менш успішні канали збуту вирощеної продукції. Як повідомляє AgroTimes, власник ягідної ферми «Озеряна» Ярослав Мовчун принципово замість рітейлу обрав для себе доставку продукції до дверей кінцевому споживачеві, пише agronews.ua.

«Ягоди ми збираємо щодня з 4:45 ранку, а вже о 10:45 в останню машину пакуємо продукцію, яка вирушає на Київ. О 12:30 ягоди вже в магазині в районі станції метро «Лівобережна», о 14:45 ягоди машина завозить в останній магазин. Усього ми маємо 5 магазинів партнерів, де клієнти можуть забрати ягоди в будь-який зручний час, а також здійснюємо адресну доставку за умови замовлення від 5 кг ягід і більше», – розповідає Мовчун.

За його словами, з цього сезону налагодили роботу з кур’єрською службою, яка працює за схемою last mile delіvery.

«Якщо коротко, то ця система передбачає, що ми облаштовуємо декілька приміщень (терміналів) по Києву, де будемо розміщувати ягоди в умовах охолодження. Кур’єри на вантажних електровелосипедах зможуть розвозити до 20 кг ягід. Один хаб у нас є в районі станції метро «Академмістечко», один – на Подолі, під ще один зараз шукаємо локацію», – уточняє фермер.

Переміщення замовлення можна буде відслідкувати у додатку на смартфоні. А розрахуватися за ягоду буде можливо не тільки карткою, але й телефоном чи годинником.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: