ВАЖЛИВО

Українські фермери оцінили переваги роботи з безкоштовним агроботом  AgroMarketUUB 

22.03.2023 10:10
photo_2023-03-20_12-00-30

Українські фермери оцінили переваги роботи з безкоштовним агроботом  AgroMarketUUB . «Так швидко я зерно ще ніколи не продавав», – поділився своїм досвідом роботи з агроботом AgroMarketUUB Дмитро Ясінський з фермерського господарства «Лужецький». Господарство знаходиться у Ставищеньському районі Київської області. Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише  agronews.ua.

З AgroMarketUUB фермер працює менше двох місяців. Однак, за цей час через платформу було укладено майже всі його реальні угоди на продаж його продукції.

«Раніше як було: шукаєш покупця. Шукаєш його контакти. Потім дзвониш йому, домовляєшся, а паралельно шукаєш, яка ж нині ціна актуальна – щоб не прогадати. Все то було довго і тяжко.

Сьогодні я можу зробити те саме у рази швидше. Я підписався на агробот AgroMarketUUB і тепер щодня знаю які ціни на пшеницю в моєму районі. А покупці мене самі шукають», – розповідає Дмитро Ясінський.

За словами фермера, подати заявку на продаж зерна дуже просто. А ще це суттєво економить час та зусилля. Тільки і потрібно, що вказати назву товару, скільки його, ціну, якої якості та залишити контакти.

«Мені просто подзвонили і запитали: чи все в заявці правильно і коли можна забрати зерно? Так швидко я зерно ще не продавав», – радіє фермер.

Крім того, агробот AgroMarketUUB допоможе у питаннях логістики. Тут є можливість дізнатися вартість залізничних перевезень та навіть орендувати вагони. А попереду – функціонал автоперевезень.

«Якщо все так просто, чом би й на експорт не замахнутися? – Розмірковує Дмитро Ясінський. – В агроботі є багато корисних посилань для експортерів-початківців».

AgroMarketUUB – це проєкт  Української універсальної біржі Української універсальної біржі, яка створила зрічний для ринку інструмент з купівлі та продажу продукції сільського господарства, а також ділиться з усіма користувачами ресурсу інформацією про національні та міжнародні тренди.

Всі послуги агроботу безоплатні та доступні кожному українському агровиробнику! Фермер, переробник, зберігач чи трейдер,– кожен знайде для себе потрібну інформацію на AgroMarketUUB.

Проте найважливіше у агроботі не безоплатність, а інформація в реальному часі: про ціни, тренди, порівняння за періодами і можливість на підставі фахового аналізу біржі планувати свою діяльність. Щотижня агробот публікує аналітику за 7 днів та щомісяця – розширений звіт про найважливіші зміни протягом 30 днів. 

Будьте в тренді разом з AgroMarketUUB!



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: