АГРОВІДЕО

Українські фермери масово залишають на полях урожай цьогорічних помідорів

16.10.2021 14:13
99-1-587x391

Фермери Херсонщини ще донедавна позбувалися від кавунів, яких в цьому році вродило  вдосталь, а тепер настала черга помідорів. Тонни томатів залишаються прямо на полях. Фермерам невигідно їх вивозити, адже і так в цьому році вони понесли великі матеріальні збитки. Про це повідомляє телеграм-канал KHERSON.net.ua, пише agronews.ua.

Гори помідорів були помічені поряд з Голою Пристанню на Херсонщині, де займаються вирощуванням помідорів, а також виробництвом томатної пасти.

“У Херсонській області очевидці зняли поле, засіяне горами помідорами. Судячи з усього, таким неліквідом залишається тільки« удобрити »землю”, – пише автор одного з постів в Мережі.

Очевидці розповідають, що помідори на полях збирають комбайни. Зелені помідори на виробництво томатної пасти не беруть, їх залишають на полях пропадати. Люди, які живуть поблизу, приходять збирати ці томати.

Людям ніхто не забороняє збирати помідори, мабуть, господарі полів не проти, інaчe б їх гoнялі. Вcё paвнo oвoщі пepeгніют і пoйдут в кaчecтвe удoбpeнія. A тaк цeлиe пoмідopи можна ще перепродати, або пустити на домашню консервацію.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: