ГОЛОВНЕ

Українські агрономи зможуть безкоштовно встановити додаток «Hecterra» до кінця 2020 року

30.08.2020 13:24
Антенор_ Новина 1

Провідна компанія “Антенор” підготувала подарунок усім аграріям! До  кінця 2020 року фахівці компанії безкоштовно підключать існуючих та нових клієнтів до модулю “Hecterra”, що відкриє перед ними нові можливості, пише agronews.ua.

Модуль “Hecterra” – просте, але ефективне рішення для агросектору, що дозволяє відстежувати польові роботи. Продукт систематизує дані про посіви та їх обробку. Маючи на руках конкретну інформацію про те, хто, коли і яким чином обробляв посіви, аграрії зможуть ефективно планувати і вдосконалювати бізнесові процеси.

У додатку “Hecterra” є такі функції:

✅Імпорт або створення полів. Внесення сівозміни полів, ведення довідника культур. Детальна історія операцій на кожному полі.

✅Пошук і підтвердження обробок полів. Розрахунок обробленої площі та витраченого палива. Візуалізація пропусків і перекриттів.

✅Передача даних у будь-які облікові системи, наприклад, 1С. Можливість створити систему управління агропідприємством будь-якої складності.

✅Є можливість використовувати техніку та водіїв, які були зареєстрованих у “Wialon”.

✅Генерація звітів із великою кількістю різноманітних параметрів. Експорт у .csv та .xlsx

Читайте також: як українським підприємцям убезпечити свій бізнес від зливу пального?Наймаючи водія, одразу постає питання, як ефективно відстежувати його роботу, запобігти крадіжкам пального, зекономити кошти компанії та запропонувати привабливу ціну своїм клієнтам. Хтось досі обліковує витрати на пальне у подорожніх листах,  книгах обліку, а хтось уже зважився скористатися сучасними системами контролю транспорту GPS/GPRS. Ми поспілкувались із компанією Антенор, яка надає послуги GPS-моніторингу,  і порахували, скільки втрачає кожен власник без встановленої системи контролю пального.


Компанія “Antenor” працює на ринку з 2014 року. Спеціалізується на комплексному наданні послуг із встановлення та обслуговування систем GPS-моніторингу. Такі системи дозволяють контролювати автопарк як великих, так і середніх, і малих підприємств. Це дає можливість господарствам розвиватися, заощаджувати на витратах пального та контролювати процеси, які відбуваються. Команда компанії “Antenor”  надаємо клієнту весь спектр послуг для ефективної роботи підприємства.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: