НОВИНИ

Українська агрокомпанія представила часниковий продукт в Дубай

11.05.2021 13:32
garlic

Компанія «Агро Патріот», що займається в Україні вирощуванням часнику, запустила на ринок нову лінійку продуктів під брендом GarLike. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Це — біологічно активні добавки (БАДи) у вигляді капсул на основі перетертого в порошок часнику. За словами Наталії Сударкіної, управляючого партнера компанії, часникові капсули мають широкий спектр дії. 

«Активна сполука часнику аджоен — один з найпотужніших антиагрегантів тромбоцитів. Ще один складник  аліцин  це природний антибіотик, що не викликає звикання. Крім того, часник відмінно працює як протипаразитарний засіб»,  розповідає вонa, посилаючись на існуючі наукові дослідження.

Загалом часник у капсулах  досить популярний БАД, особливо у Штатах. Такий продукт має високий попит.

Поштовхом для запуску нового продукту стала епідемія коронавірусу, говорить Наталія Сударкіна.

Це не єдиний товар у лінійці. Серед інших — антипаразитарний комплекс, що містить у складі часник та трав’яний збір та вітамінний з імбирем, вітамінами С і Д та цинком.

Створення продукту з формуванням рецептури, тестуванням та безпосередньо виробництвом і брендингом зайняло півроку. Часник без запаху – це такий же тренд, як м’ясо без м’яса чи молоко без лактози.

«Перші банки, готові до продажу, ми випустили у січні 2021 року, а вже у лютому  презентували капсули GarLike на виставці Gulfood в Дубаї», — діляться у компанії.

У світі такий продукт викликає жвавий інтерес. Проте для українського ринку це справжня новинка, до якої споживачі поки не звикли.

До слова, для переробки на порошок «Агро Патріот» використовує високоаліїнові сорти часнику та повністю контролює всі етапи виробництва.

Нагадаємо, що стартап розробив нову формулу корисної солі.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: