НОВИНИ

Україна розширила експорт вітчизняних яблук

30.04.2021 08:36
2BF66E7A-2186-44EB-9BAA-0AA23BF6394D

Так, українські фрукти стали споживати в Ефіопії, Джибуті, Мавританії, Сьєрра-Леоне, Конго, Сан-Томе і Принсіпі, Буркіна-Фасо, Гані та Судані. Про це повідомляє USPA Fruit у своєму блозі, пише agronews.ua.

«У 2020 році українська компанія USPA Fruit розпочала перші поставки українських фруктів на ринки Африки, відкривши ринок Ліберії. Через рік після того, як USPA Fruit став лідером з експорту яблук з України на африканський континент», – йдеться у повідомленні.

У компанії підкреслюють, що українські фрукти раніше не надходили до Буркіна-Фасо, Джибуті, Конго, Мавританії, Сан-Томе і Принсіпі, Судану та Сьєрра-Леоне, а USPA Fruit зробила перші успішні поставки свіжих яблук з України.

«Для нас дуже важливо, щоб українські фрукти з USPA Fruit  могли споживати на всіх континентах та в більшості країн світу, адже найкращим маркетингом є наявність товарів на полицях супермаркетів та ринках. Відмінна якість фруктів від USPA Fruit дозволяє дедалі більше людей у ​​світі знайомитися з Україною та смачними українськими продуктами. Ми будемо продовжувати активно розширюватися на африканському континенті в найближчі сезони.

Незважаючи на пандемію COVID-19, USPA Fruit стала єдиною українською компанією, яка взяла участь у найбільшій продовольчій виставці Африки, Africa Food Show 2020 (AFS). Активна підтримка USAID розширення торгівлі на африканському континенті в рамках Fruit Expansion program до регіону Близького Сходу та Африки у 2020 році допомагає нам досягти таких результатів», –  сказав Володимир Гуржій, керівник USPA Fruit.

Нагадуємо, в Україні змінилися ціни на яблука.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: