НОВИНИ

Україна на 5 років запроваджує мито на імпорт картопляного крохмалю з Білорусі

24.12.2021 14:34
fbf51af730c4f825aac8820ec08e192d

Україна на 5 років запроваджує мито на імпорт картопляного крохмалю з Білорусі, а також деревностружнових плит із Білорусі та РФ. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки за підсумками засідання Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі, пише  agronews.ua.

У повідомленні ідеться, що 22 грудня під головуванням першого віцепрем’єр-міністра — міністра економіки Юлії Свириденко відбулося засідання Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі, на якому розглядалася низка питань щодо захисту українських товаровиробників на внутрішньому ринку.

Зазначається, що за результатами проведених антидемпінгових розслідувань Комісія встановила наявність обґрунтованих підстав для застосування антидемпінгових заходів строком на 5 років щодо імпорту в Україну, зокрема, фанери та крохмалю картопляного походженням з Республіки Білорусь.

Водночас Комісія продовжила на 5 років дію антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну плит деревоволокнистих (ДВП) мокрого способу виробництва, твердих, походженням з Російської Федерації.

Читайте також: в Україні збільшили фінансування безвідсоткових кредитів сімейним фермерським господарствам



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: