НОВИНИ

Україна хоче завозити корів із Австрії

08.11.2021 17:05
1200x630

Питання збільшення українського поголів’я корів за рахунок активізації імпорту високопродуктивних порід із Австрії обговорювалось під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та представників австрійської делегації. Про це повідомляє agroreview, пише agronews.ua.

«Сьогодні разом із колегами обговорювали питання  розвитку молочного скотарства України та збільшення українського поголів’я корів за рахунок активізації імпорту високопродуктивних порід із Австрії. Сподіваюсь, що нам вдасться посилити співпрацю в зазначеному напрямку», – зазначила Владислава Магалецька.

На сьогоднішній день велику рогату худобу із Австрії ввозять 40 австрійських компаній, які внесені до реєстру країн та потужностей, з яких можливе ввезення живих тварин та репродуктивного матеріалу на митну територію України.

Під час візиту до України представники австрійської делегації відвідали Черкаську область, де утримується експортована до України ВРХ, та пересвідчились у належних умовах утримання поголів’я.

Нагадаємо, що В Україні подорожчали м’ясні продукти.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: