НОВИНИ

UKRAVIT SCIENCE PARK спільно з Ощадбанком готові підтримати аграріїв

30.03.2022 16:23
Depositphotos_198061084_xl-2015 web

В Україні розпочалась весняна посівна кампанія, і в UKRAVIT SCIENCE PARK готові забезпечити сільгоспвиробників всіма необхідними засобами та інструментами. Адже, незважаючи на складний для нашої країни час, компанія продовжує працювати, щоб кожен аграрій отримав усе для весняних польових робіт в повному обсязі, оскільки це – одна із запорук успішного розвитку економіки країни.

Разом із Ощадбанком компанія UKRAVIT SCIENCE PARK готова підтримати своїх клієнтів і партнерів та запропонувати максимально лояльні та доступні умови фінансування під весняну посівну кампанію.

Аграріям пропонують:

  • подавати заявки на участь у програмі Міністерства аграрної політики та продовольства, за якою 80% кредиту забезпечується держгарантією;
  • отримувати фінансування в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%»;
  • брати участь у програмі UKRAVIT Finance.

В рамках цих програм аграрії можуть отримати кредитні кошти на ЗЗР і мікродобрива виробництва UKRAVIT SCIENCE PARK, посівний матеріал і мінеральні добрива від передових виробників, сервіси «Інституту здоров’я рослин» та придбання дронів за партнерською програмою для забезпечення вдалого початку агросезону.

Пропозиція доступна в усіх регіонах, де наразі не ведуться бойові дії.

Крім того, фахівці UKRAVIT SCIENCE PARK продовжують надавати агрономічні консультації по всій Україні, що особливо актуально в умовах імовірного дефіциту засобів захисту рослин і добрив, а також в умовах неможливості для деяких агрохімічних компаній надалі провадити свою діяльність у попередньому форматі.

Деталі за номером гарячої лінії: 0 800 301 401



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: