НОВИНИ

Українців почнуть штрафувати за світлини з тваринами за гроші

30.07.2020 19:02
1743134

Київська міська рада заборонила фото і відео з тваринами за гроші, за це наразі передбачається штраф. Цим рішенням поліцію закликають посилити контроль за діяльністю людей, які пропонують сфотографуватися з тваринами за гроші. Про це повідомляє Agri-gator, пише agronews.ua.

Депутати КМДА зазначають, що до них звернулося багато зоозахисників, які просять припинити використання тварин для «вуличних» фотосесій. Зокрема, з відповідним листом до депутата Київської міської ради Костянтина Ялового звернулися ГО “Міжнародне екозахисне бюро “Деметра” та Благодійна організація “Сіріус”.

“Як голову постійної комісії КМР з питань екологічної політики, просимо вас терміново  винести питання щодо обмеження діяльності утримання диких тварин та використання їх з метою отримання  прибутку на розгляд депутатів КМДА у місті Києві (у зв’язку з початком туристичного сезону та збільшення випадків використання тварин у комерційних відеозніманнях” – йдеться у документі.

Київська міська рада прийняла рішення відповідно  до своєї компетенції.

Наразі за жорстоке поводження з тваринами вводиться штраф від 3 400 до 5 100 гривень, згідно зі статтею 89 КпАП (жорстоке поводження з тваринами).


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: