НОВИНИ

В Україні створили літаючий трактор для розпилення ЗЗР та добрив

23.12.2020 09:02
EWikznodN-IMG_20201121_094729-scaled

Компанія «ІТ КІТ» презентувала модель літаючого трактора Flying tractor з об’ємом баку 15 л, що здатний обробляти до 100 га за робочий день. Про це повідомляє Traktorist, пише agronews.ua.

За словами розробника, Flying tractor може бути використаний для найрізноманітніших завдань точного землеробства: для розпилення ЗЗР, добрив та засобів від шкідників.

«Для виконання цих завдань дрон може бути оснащений спеціальними резервуарами місткістю 15 л для робочого розчину. Не дивлячись на складність конструкції, процес використання безпілотника при цьому досить простий. Літаючий трактор (Flying tractor) оснащений програмним забезпеченням для планування польотів, яке створює автоматичну траєкторію польоту з використанням GPS. Літаючий трактор вітростійкий, а його корпус захищений від корозії, пилу й вологи, що дозволяє застосовувати його при різних погодних умовах», — йдеться у повідомленні розробників.

Октокоптер Flying tractor живиться від батареї 22 Ah (час польоту — 15 хв), літає на висоті до 50 м, обробляє 3 га за 15 хв, витрачаючи до 5 л/га готового розчину.

Вага Flying tractor становить 27 кг (48 кг із максимальним навантаженням), ширина розпилення — до 6 м, робоча швидкість польоту складає 11м/с.

Нагадаємо, на Сумщині місцеві кооперативи об’єдналися та будуть випускати кондвироби.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: