НОВИНИ

Українська пенсіонерка поділилася рецептом найвідомішого у світі борщу

16.03.2021 17:38
Ukrainian borsch soup and garlic buns on the table. Horizontal

Ольга Габро, 77-річна пенсіонерка з села Борщів Житомирської області, поділилася рецептом найвідомішого у світі борщу, який потрапив на сторінки відомого американського видання The New York Times. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

Секрет страви полягає в тому, що вона готує інгредієнти в різний час. Для приготування борщу українка використовує буряк, моркву, квасолю, картоплю і м’ясо. Якщо ж немає м’яса, то вона кидає сало в засмажку з цибулею і томатом.

При цьому буряк і моркву вона не доварює. Їх необхідно потерти і додати до страви в самому кінці. У каструлю закидає картоплю і капусту. Потім вона натирає овочі і доварює їх разом з солодким перцем. Сіль і цукор для балансу вона додає в самому кінці. За словами пенсіонерки, варити борщ її вчила мама, а рецепт дістався ще від прабабусі.

Жінка народилася у селі Борщів, вийшла заміж і майже 40 років пропрацювала в колгоспі. В її великій родині борщ на столі був завжди. У Ольги Габро 4 сини, 7 онуків і одна правнучка.

Нагадаємо, що у Празі відкривається ресторан справжніх українських страв.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: