НОВИНИ

Український виробник молокопродуктів інвестує $15 млн в розвиток

19.11.2019 16:57
milkprod90

Один з найбільших в Україні виробників молока і молокопродуктів «Молочний альянс» інвестує $15 млн у виробництво нових видів готової продукції. Акціонери холдингу «Молочний альянс», який входить в топ-3 найбільших в Україні виробників молока і молокопродуктів, прийняли рішення інвестувати в розвиток нових продуктів, пише НВ.

«Вирішили не сидіти і не чекати покращення в усіх сферах, яке ясно, шо не за горами, а витратити мільйонів 15 доларів на абсолютно нові напрямки. Це приблизно як побудувати один молочний завод з нуля», — написав у facebook Олександр Деркач, один з співвласників холдингу.

Він не уточнив в випуск яких саме продуктів компанія буде інвестувати, але пояснив, що це стосується виробничо-інвестиційної програми холдингу на майбутні 1−2 роки.

У коментарях він додав, що компанія не має наміру інвестувати в створення власної сировинної бази, а мова йде саме про нові види готових продуктів.

«Скоро мені буде про що вам писати, стежте», — анонсував Деркач.

Влітку «Молочний альянс» повідомляв про плани інвестувати в 2019 році більше 200 млн грн в очисні споруди і нове обладнання для заводів.

«Молочний альянс» створено в червні 2006 року. Об’єднує Пирятинський і Баштанський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, Яготинський маслозавод, філію «Яготинське для дітей».

Акціонерами компанії є екс-власники банку «Аваль» Олександр Деркач, Федір Шпиг і Сергій Вовченко.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: