НОВИНИ

Українським виробникам представили новий гербіцид для рису

16.02.2020 16:32
Corteva-2019-696x430

Компанія Corteva Agriscience презентувала новітній гербіцид для захисту рису під торгівельною маркою Дівікстон™ на основі інноваційної молекули Rinskor™ active. Про це інформує прес-служба компанії.

 Новий гербіцид використовуватиметься для контролю злакових бур’янів (курячого проса, проса рисового та рисовидного) у той період, коли вони активно ростуть.

  Препарат сумісний з більшістю засобів захисту рослин, які використовують у посівах рису. Гербіцид Дівікстон™ використовують, починаючи від фази 2-х листків (BBCH 12) до фази ВВСН 45 (перед виходом волоті зі стебла), що дозволяє використовувати препарат, в тому числі двократно. Норма використання – 1,2 л/га.

«Завдяки Дівікстон™ українські сільгоспвиробники зможуть вирощувати якісний рис більш ефективно та безпечно для культури, і водночас отримувати більші врожаї. Препарат чудово зарекомендував себе в інших країнах і ми бачимо велике зацікавлення зі сторони українських фермерів та вдячні їм за довіру. Переконаний, що разом ми зможемо досягнути найкращих результатів», – зазначив Сергій Бут, керівник бізнесу засобів захисту рослин та насіння Brevant™ seeds, Corteva Agriscience в Україні.

 Продаж гербіциду Дівікстон™ планують розпочати у березні-квітні 2020 року.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: