НОВИНИ

Українські виробники шоколаду можуть стати постачальниками сировини для новинок Nestle

01.04.2019 14:27

У компанії Nestle — тренд на виробництво шоколаду з новими смаками, до складу якого включені ягоди, горіхи та інші вітамінізовані компоненти, щоб представити споживачеві ширший вибір продуктів. Про це повідомила керівник відділу закупівель Nestle Інна Мазняк в ході тренінгу для українських ягідних виробників «Соціальна активність бізнесу і основні трудові стандарти в контексті входження на ринок ЄС».

У компанії вже багато років діє програма «Господар», яка спрямована на пошук і розвиток місцевих постачальників сільськогосподарської продукції, виробників якісної сировини і пакувальних матеріалів. Також компанія постійно розвиває свої продукти і шукає постачальників нового сировини — зараз, наприклад, в пошуку локальних виробників сливового пюре.

За словами спікера, щоб стати постачальником Nestle, потрібно сформувати комерційну пропозицію, в якій буде вказано, який продукт готові поставляти. Потім служба розвитку нових продуктів компанії дивиться, чи потрібні зараз саме ці продукти.

Якщо продукти потрібні і, з точки зору специфікації все задовольняє службу якості і розвитку, то представники компанії починають комерційні переговори. Після цього, Nestle проводить аудит виробництва з точки зору good manufacture practice. Це обов’язкова умова, щоб почати поставки на заводи компанії.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: