ВАЖЛИВО

Саме українські сільськогосподарники є у пріоритеті на ринку землі – Зеленський

11.10.2019 10:05
38

Українські сільськогосподарники у пріоритеті на ринку землі. Іноземцям після відміни гектари не потраплять. У цьому президент Володимир Зеленський позповів Agropolit.com під час прес-марафону.

«Ми сиділи, я запитував вчора фермерів. Ок. Скажіть мені, будь ласка. Ви проти іноземців. Я теж гадаю, що найголовніше, щоб ця земля належала українцям. Скажіть мені, будь ласка – якщо ми продаємо цю землю тільки українцям, ви даєте якісь законодавчі гарантії, що потім не будете продавати іноземцям? Нам головне не тільки гроші в державу – нам дати можливість людям щось садити, отримувати урожай, робити маленькі ферми, господарства. Дайте українцям пріорітет. Більшого пріорітету, ніж землю продавати тільки українцям немає», — відповів президент.

На уточнення журналіста, чи розглядає Володимир Зеленський можливість проведення Всеукраїнського референдуму на тему землі, президент відповів так:

Якщо це ключове питання – ми можемо не робити референдум. Референдум – від кого? – українці між українцями – що ми ділимо?», – сказав Зеленський.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: