НОВИНИ

Українські горіхи мають шанс потрапити на полиці супермаркетів ЄС

12.12.2019 08:14
340936_1

Відомі українські продукти вже зараз можна знайти на полицях магазинів в Чехії, Німеччині або Франції. Українські виробники поставляють все більше товарів на європейські ринки і поступово привертають увагу місцевих рітейлерів. Таку думку висловив Тіно Цайске, генеральний директор Metro Cash & Carry Україна, пише EastFruit з посиланням на НВ Бізнес.

За його словами, сільськогосподарська продукція, серед якої мед, горіхи, борошно і соняшникову олію мають найкращі шанси потрапити на полиці європейських супермаркетів. Крім того, цей асортимент буде тільки розширюватися, оскільки в цьому зацікавлені самі торговельні мережі. Про це пише Ukrainefood.

Також, Цайске зазначив, що відомі українські продукти вже зараз можна знайти на полицях магазинів в Чехії, Німеччині або Франції, і додав, що мережа Metro Cash & Carry також зацікавлена ​​у співпраці з українськими компаніями. Якщо виробник відповідає всім вимогам, його продукція може потрапити на полиці не тільки українських магазинів, а й в оптові центри Європи.

“Кожна країна самостійно вибирає асортимент продукції, яку вона представляє в своїх магазинах, враховуючи свої особливості. Але робота навіть з половиною наших оптових центрів, а це приблизно 750 магазинів в 28 країнах Європи, може виявитися вигідною”, – сказав Цайске.

Однак, єдиного рецепта, як підібрати продукцію для всіх магазинів мережі, немає, адже вибір асортименту для кожного супермаркету залежить від мережі, країни і цільової аудиторії. Наприклад, основними клієнтами центрів оптової торгівлі Metro є підприємці, тому при формуванні пропозиції товарів саме їх інтереси враховують в першу чергу.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: