НОВИНИ

Українське підприємство випустило 4 нових види хліба

21.05.2020 14:32
https://agronews.ua/

ПрАТ «Нікопольський хлібокомбінат» не втрачає нагоди потішити своїх покупців цікавими хлібними новинками навіть цієї непростої весни. Нещодавно підприємство випустило 4 нових види хлібної продукції – два різновиди європейської випічки і два види хліба з журавлиною. Про це повідомляє пресслужба Ristone Holdings, пише agronews.ua.

“Команда Ristone Holdings розуміє, що сучасний покупець чекає від продукту не тільки високої якості, але й новизни. Набирає обертів тренд здорового способу життя, в зв’язку з чим підвищується попит на фітнес-хліб, жителі великих міст з високим доходом також вже не хочуть задовольнятися звичайними сортами і шукають щось нове і незвичайне, стає популярною європейська випічка. Щоб залишатися конкурентоспроможними в сучасному світі, хлібозаводи повинні реагувати не ці тенденції і працювати над розширенням свого асортименту”, – зазначається у повідомленні.

Цієї весни на базі Нікопольського хлібокомбінату Ristone Holdings запускає виробництво двох хлібних новинок в європейському стилі.

Хліб «Прибалтійський» – ароматний виріб із кмином і яблучним повидлом. Виготовлений за традиційною рецептурою країн Балтії, але в сучасному варіанті тостового хліба. У такому вигляді кожна господиня легко приготує з нього як гарячі ароматні тости, так і різноманітні бутерброди з начинками.

Хліб «Колор мікс морквяний» – це продовження фітнес лінії хлібів для людей, що піклуються про своє здоров’я, правильне харчування і спортивну фігуру. Суха морква, паприка, насіння льону, вівсяні пластівці, кунжут і житній солод, що входять до складу хліба значно підвищують енергетичну цінність і знижують калорійність, сприяють виведенню шкідливих речовин із організму.

Також на Нікопольському хлібозаводі вирішили проекспериментувати з ягодами і випустили два незвичайних хліба з журавлиною:

Житній заварний хліб «Преміум з журавлиною». Зараз однією журавлиною покупця здивувати не можна, тому до складу заварного хліба додали шоколадні шматочки, зацукровані апельсинові цукати. Гармонійно підібрана суміш житнього солоду і солодового екстракту, патоки, яблучного повидла та кориці відрізняють його від традиційних видів хліба і надають неповторний смак і аромат з шоколадними нотками, цитрусовим присмаком.

На зрізі добре помітна яскраво червона в’ялена журавлина. А ще хліб виробляється на натуральних рідких заквасках, має високу харчову цінність і довго зберігає свіжість.

Пшеничний хліб «Десертний з журавлиною». Ароматний виріб з борошна вищого сорту, що має еластичний і ніжний м’якуш. До складу рецептури входять: натуральна пшенична закваска, цукор, рослинна олія, а для збільшення харчової цінності хліба в його склад включили насіння льону. Завершує цю композицію журавлина, яка містить вітаміни, корисні мінерали для краси і здоров’я, що зараз особливо актуально.

Всі 4 хлібні новинки від Нікопольського хлібокомбінату – це продукція з незвичайною рецептурою і смаком. Керівництво холдингу побачило зростаючий інтерес покупців до таких продуктів, і почало пошук оптимального рішення для розширення асортименту своїх підприємств.

Оскільки на Нікопольському хлібозаводі виробничі потужності були не задіяні на 100%, був вільний ресурс, він став найбільш вдалим майданчиком для запуску нової продукції. Також цей хлібозавод здатний забезпечити високі показники якості та безпеки харчових продуктів, оскільки працює за міжнародними стандартами ISO 9001: 2015 і ISO 22000: 2018.

Нові види хліба орієнтовані насамперед на жителів великих міст, тому поставки не будуть обмежуватися локальними магазинами Нікополя. Придбати його зможуть жителі Дніпропетровської та сусідніх областей.


Перегляди: 39
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: