НОВИНИ

Українська плодоовочева продукція викликала інтерес у Румунії – ФАО

27.11.2019 18:18
4adba48b6cfd5af898e8aff03c6d9a9b_M

У вівторок, 26 листопада, в Бухаресті відбулася торгова місія українських виробників плодоовочевої продукції. Захід організовано Українською плодоовочевої асоціацією (УПОА) за підтримки Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО) і Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), передає East-fruit.

Як повідомив економіст інвестиційного департаменту ФАО Андрій Ярмак, у ході торгової місії українських виробників до Румунії проходять B2B переговори з імпортерами серед яких представники провідних румунських мереж супермаркетів і байєри плодоовочевої продукції.

“2,5 години переговорів між українськими експортерами та румунськими мережами супермаркетів і імпортерами, а байєри й далі підходять”, – кажучи про інтерес до українських учасників торгової місії, зазначив Ярмак.

Економіст інвестиційного департаменту ФАО також зазначає, що незважаючи на те, що Україна і Румунія є географічними сусідами, сьогоднішній захід є першою торговою місією українських представників плодоовочевого бізнесу в Румунію.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: