НОВИНИ

Україна збільшить експорт горіхів і яблук до Індії

08.01.2019 17:55

Торгова війна між Індією і США надасть цілий ряд нових можливостей для постачальників сільськогосподарської продукції з інших країн, включаючи Україну. Про це повідомляє Еast-fruit.

Торгова війна між Індією і США розгорається з новою силою, в результаті чого, в черговий раз постраждають американські фермери. У той же час це надасть цілий ряд нових можливостей для постачальників сільськогосподарської продукції з інших країн, зокрема для України, Молдови та Узбекистану.

Як відповідь на збільшення імпортних мит на сталь і алюміній, що поставляються в США з Індії, уряд Індії вирішив ввести підвищене мито на яблука, мигдаль, фундук, сочевицю і нут з 31 січня 2019 року. Таким чином підвищені мита торкнуться майже $ 1 млрд. Доларів американського експорту.

За оцінками EastFruit, особливо складної стане ситуація на ринку яблук Індії, адже в даний час вже діє заборона на поставки китайського яблука в цю країну. До речі, після того, як Індія заборонила імпорт яблук з Китаю, саме США стали ключовим постачальником свіжого десертного яблука на ринок Індії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: