НОВИНИ

Україна вперше представить свою продукцію на провідній харчовій виставці Азії

24.02.2019 09:12

Український павільйон вперше відкриється на відомій азійській виставці продуктів харчування FOODEX Japan 2019. Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

“5 березня вперше відкриється український павільйон в рамках найбільшої виставки продуктів харчування в Азії. В павільйоні представлено продукцію 13 виробників, які розмістяться на 9-ти індивідуальних та 1-му галузевому колективному стенді”, – йдеться у повідомленні.

Вже 4 березня відбудеться Food & Agro forum в приміщенні посольства України в Японії. Форум має на меті зібрати під одним дахом усіх причетних до розвитку українсько-японських бізнес-відносин: представників профільних міністерств, державних агентств та асоціацій, посольств, великих та середніх японських імпортерів продуктів харчування та підприємств з України. Метою форуму є консолідація спільних зусиль для розвитку торгівлі між країнами.

За інформацією Мінагрополітики, 8 лютого в Києві було проведено зустріч ключових учасників павільйону, на якій презентувалась його фінальна схема та обговорювались промо-активності в період виставки. Також окремо проведено тренінг щодо маркетингових інструментів для учасників FOODEX Japan.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: