НОВИНИ

Український експорт заморожених ягід відновлюється попри карантин

27.03.2020 17:32
9a5204c260f54bf4dabab06fdbc901aa

Українська компанія S.B.Frozen Foods, що спеціалізується на виробництві заморожених ягід, фруктів і грибів, планує відновити поставки в європейські країни. Про це повідомив, власник компанії Андрій Жуков під час онлайн-вебінару “Як змінюються правила ведення агробізнесу через пандемію Covid-19 і карантину”, передає east-fruit.

Андрій Жуков повідомив про заплановані контрактах з французькими переробниками на кінець квітня. За його словами, три місяці в режимі карантину – це критичний термін для українського бізнесу.

«Вже сьогодні складно підтримувати колектив, менеджерів, виробництво. На наших складах ще є продукція в достатньому обсязі, яку через коронавірус ми не можемо активно продавати. Але по продуктам харчування – є «світло в кінці тунелю»: переважна більшість партнерів в Європі вже висловлює готовність до відновлення поставок», – ділиться Жуков.

Зокрема, експерт повідомив про можливі контракти з Францією і про відновлення поставок з 15-20 квітня поточного року.

«У Франції зараз працює 10-15% заводів з переробки продуктів харчування. Серед населення дуже активно розходиться молочна продукція – йогурти, молоко, сиркові десерти. Ягоди в якості наповнювача десертів, і для виробництва смузі і джемів – їм необхідні. Слід зазначити, що саме Україна є однією з найбільших країн-постачальників, тому відновлення поставок вкрай важливо», – констатує власник S.B.Frozen Foods.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: