НОВИНИ

Україна та Чилі можуть замінити Польщу на індійському яблучному ринку

21.12.2019 16:16
apple-1-623x370

Індійський імпортер шукає дешеву заміну польській продукції і вважає отимальним рішенням закупівлі яблук в Україні та Чилі. Про це повідомляє FreshPlaza.

Видання зазначає, що польські яблука можуть зіткнутися з труднощами на індійському ринку. Поки що фермери Польщі притримують яблука у сховищах, сподіваючись на вищі ціни.

Нині індійські ціни настільки низькі, що неможливо отримати прибуток із імпортних яблук.

«Ви повинні подумати про витрати на транспорт, який доставить яблуко через митницю без великих пошкоджень. Візьмемо, наприклад, турецькі яблука. Очистивши їх у митниці, ці яблука обійдуться вам у $27,58 за 18-ти кілограмовий ящик. Ті ж яблука потім продаються по $16,55-21,09 за ящик на фруктових ринках, тому турецькі яблука в цьому році мають величезні збитки. Яблука у місцевих індійських фермерів зараз справді затребувані, а виробництво теж дуже велике, ви можете уявити, що холодильні камери заповнені до країв», — розповів Саураб Танвар, директор індійської компанії-імпортера Fruitways.

Крім того, на думку Саураба Танвара, торгівлю польським постачальникам можуть зламати нові гравці.

«До мене дійшло повідомлення про те, що українці погодилися і відправили першу тестову доставку з п’яти контейнерів до Індії. Після передачі цих контейнерів індійський ринок офіційно відкритий для України. Зараз у поляків низькі ціни на яблука, традиційно. Українські яблука, однак, навіть дешевші. Вони виявляться основними конкурентами для польських експортерів», — сказав імпортер.

Крім того, Саураб Танвар сподівається, що Чилі у майбутньому стане головним постачальником для ринку його країни. Адже у цій південноамериканській країні збирання врожаю розпочнеться в середині січня, а перше відправлення відбудеться 8 лютого, що з урахуванням 50 днів транспортування ідеально для Індії.

«Як компанія, ми відмовились від наших планів на 2020 рік з польськими яблуками і будемо вести бізнес з ними лише до кінця січня», — підсумував Саураб Танвар.

місяць відправляє свої яблука в Індію, і тоді ціни все ще не будуть для них задовільними. Справа в тому, що наша остання відвантаження, одинична

Контейнер з Польщі, був заповнений 70 відсотками пошкодженого Королівського Галасу, був остаточною соломою. Чилі стане новим проектом для Fruitways.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: