НОВИНИ

Україна пропонує Казахстану взаємно перейти на цифрові дозволи на вантажоперевезення

12.11.2020 09:44
1507795672

Україна запропонувала казахстанській стороні перейти на систему обміну цифровими дозволами на міжнародні вантажні автоперевезення, що сприятиме значному посиленню співпраці. Таку заяву озвучив міністр інфраструктури України Владислав Криклій. Про це повідомляє пресслужба відомства, пише agronews.ua.

Основний спільним завданням для України і Казахстану є створення комфортних конкурентних маршрутів і умов перевезення вантажів з метою стимулювання їх обсягів, вважають у Мінінфраструктури.

Разом з цим, В. Криклій повідомив про зацікавленість України в розвитку взаємовигідного українсько-казахстанського співробітництва в сфері торгівлі і транспорту.

Міністр наголосив на важливості продовження роботи по залученню додаткового вантажопотоку в напрямку Китай – Казахстан – Азербайджан – Грузія – Україна – країни Європи з використанням морських портів Чорного і Каспійського морів.

«В ході зустрічі міністр ознайомив казахстанську сторону з ключовими проектами і реформами, які зараз реалізує Міністерство, в тому числі щодо впровадження цифрових технологій, залучення інвестицій і укладення перших концесійних договорів», – йдеться в повідомленні.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: