НОВИНИ

Україна посилить економічну і аграрну співпрацю з Японією

18.12.2019 18:56
crop

За результатами Восьмого спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Комітету ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», що відбулося 16 грудня у м. Токіо, було підписано меморандум про подальшу співпрацю. Про це повідомляє Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

«Під час засідання Японську сторону ознайомлено з макроекономічною ситуацією та покращенням інвестиційного клімату в Україні, представлено напрямки впровадження ключових реформ у контексті актуальних питань двосторонньої співпраці, у т.ч. реформ щодо поліпшення умов ведення бізнесу в Україні», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, сторони обговорили широке коло питань у сферах, що становлять взаємний інтерес для співробітництва між Україною та Японією, зокрема, аграрній та енергетичній сферах, а також у галузях ІТ та інфраструктури.

Крім того, відбувся конструктивний обмін думками між українськими урядовцями та японськими бізнесменами щодо подальшого розвитку українсько-японського співробітництва, окреслені перспективи та плани на майбутнє, реалізація яких забезпечить розвиток взаємовигідної співпраці між нашими країнами та допоможе перенести наші відносини на новий рівень.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: