НОВИНИ

Україна готова задовольнити попит Китаю на українську сільгосппродукцію

25.07.2020 18:00
343078_965x0

Україна готова задовольнити зростаючий попит Китаю на українські продукти харчування та сільгосппродукцію. Про це повідомила пресслужба уряду за підсумками зустрічі віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанишиної з надзвичайним і повноважним послом Китаю в Україні Фань Сяньжунем , пише agronews.ua.

“Україна має потужний експортний потенціал, і ми готові задовольнити зростаючий попит Китаю у високоякісних продуктах харчування та української сільгосппродукції, зокрема борошні, яблуках, свіжої черешні, курятини, риби та бобових”, – наводяться слова Стефанишиної.

Вона також зазначила зростаючий обсяг двосторонньої торгівлі між Україною і Китаєм, що є важливим сигналом про загальний інтерес бізнесу та нові перспективи для розвитку торговельно-економічних відносин.

Віцепрем’єр додала, що важливим для посилення культурно-гуманітарного та бізнес-взаємодії є відновлення прямого регулярного авіасполучення між Києвом і Пекіном, яке припинено через карантин.  

Нагадаємо, Китай буде імпортувати ріпаковий шрот 4 українських виробників.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: