ВАЖЛИВО

УАВК запрошує на Всеукраїнський День картоплі «Картопляний блокчейн – 2020»

17.08.2020 11:32
117771645_627521851206352_6726746928209861021_n

Українська Асоціація Виробників Картоплі запрошує на День картоплі «Картопляний блокчейн – 2020», який відбудеться 27 серпня 2020 року ТОВ «Гранекс-Черкаси», що в с. Деньги Золотоніського р-ну Черкаської обл. Про це повідомила пресслужба УАВК, пише agronews.ua.

Всеукраїнський День картоплі «Картопляний блокчейн» проходить за сприяння Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Посольства Королівства Бельгії в Україні, Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні, за участі Посольства Ізраїлю в Україні, представників уряду України, регіональної та місцевої влади.
 
На заході можна познайомитись з новітніми європейськими картоплярськими агротехнологіями, за якими працює засноване бельгійськими експатами підприємство, обмінятися досвідом з експертами та колегами-аграріями і взяти участь у розважально-навчальному хайп-проекті «Картопляний блокчейн-2020».
 
«Картопляний блокчейн» — розважально-навчальний квест із перевірки та поповнення знань у промисловому картоплярстві. Захід надає виробникам можливість продати свої знання партнерським В2В-компаніям і отримати за це картопляну валюту – фріти. Для цього учасникам хайпу буде запропоновано самостійно провести презентації товарів В2В-компаній, відповісти на цікаві запитання, доповнити виступи колег. Згодом на аукціоні на зароблені фріти можна придбати корисні в подальшій професійній роботі товари, послуги, гаджети тощо.
 
У програмі заходу:
–   огляд демо-поля (76 сортів картоплі на крапельному зрошенні);
–   огляд виробничих локацій підприємства (накопичувальний зрошувальний басейн і система зрошення, комплекс для зберігання картопляної та овочевої продукції тощо);
–   виставка техніки для картоплярства;
–   демонстрація техніки в роботі;
–   презентація картопляного гаджету «Килимок-калібрувальник»;
–   виставкова зона;
–   дегустація картопляних страв;
–   аукціон і дружнє спілкування.

Немає опису.


У числі експонентів близько 40 В2В-компаній, що працюють у сегменті картоплярства, серед яких:

– селекційні компанії: Agrico, HZPC, Norica, Europlant, Solana, ПРаТ «НВО Чернігівелткартопля», Інститут картоплярства НААН;

– обладнання для сховищ: ТОВ «Толсма Грініш», ТОВ «Омнівент Україна», ТОВ «ВанДейк Технікс», ТОВ «Дніпровський завод конвеєрного обладнання», ТОВ «Русбана Інжинірінг Україна», ТОВ «Фрізомат»;

– техніка: AVR, ТОВ «Агролінії», ТОВ «Ропа Україна», DEZEURЕ, De Bruyne, Delvano, Gilles, STEENO;

– обладнання для зрошення: ТОВ «АБА АСТРА», ТОВ «Іррігатор»;
– ЗЗР: ТОВ «Кортева Агрісайенс», ТОВ «Адама Україна», ТОВ «Белхім Протекшн», ТОВ «АгріТема», ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн»;

– добрива: ТОВ «Баланс Агро Центр», ТОВ «Агрітема», ТОВ «БТУ-Центр», ТОВ «Екоорганік»;

– послуги: ТОВ «АгріЛаб»,ТОВ «Землероб», ТОВ «Скок Агро»;

– контейнери та пакувальні матеріали: АгроПак, Wood&Box.

Більше інформації на potato. Поспостерігати за підготовкою до заходу можна на facebook.


Поділитися враженнями про новинки в галузі промислового картоплярства на комунікаційній платформі «СкаЖений картопляр».


З питань участі та умов співпраці звертатись до:
Юлія Бондаренко, тел. 093 352 88 65, е-mail: у[email protected].
Анастасія Іващук, тел.050 011 92 59, е-mail: [email protected].

Акредитація для ЗМІ до 24.08.2020 включно:Оксана Руженкова, тел. 050 809 45 44, e-mail [email protected]


Для довідки: Українська асоціація виробників картоплі (УАВК) — громадська бізнес-асоціація, що об`єднає понад 40 підприємств – промислових виробників картоплі, переробних підприємств і В2В-компаній. Створена 2010 року для підвищення кваліфікації своїх учасників і лобіювання їхніх бізнес-інтересів на всіх рівнях.

ТОВ «ДЛГ Україна» — підприємство DLGe.V. (з нім. – Німецьке сільськогосподарське товариство). Основні напрямки діяльності: моніторинг інформації, обмін досвідом і розповсюдження знань; тестування продуктів харчування, засобів виробництва, сільгосптехніки, кормів, добрив; організація міжнародних спеціалізованих виставок: AGRITECHNICA, EuroTier, EnergyDecentral, PotatoEurope, DLG-Feldtage в Німеччині, Opolagra в Польщі, Agraria та AgriPlanta в Румунії тощо.

«СкаЖений агроном» — комунікаційна аграрна платформа, що працює в соціальних мережах Facebook, Instagram, Telegram, Youtube, має цільову аудиторію понад 20 тис. вузьких фахівців у галузях рослинництво, картоплярство, садівництво, агромаркетинг, ЗЗР, сільгосптехніка та обладнання. Спеціалізується на SMM-просуванні проектів різного аграрного напрямку, має інтернет-магазин, налагоджує інтернет-продажі, надає маркетингові та консультаційні послуги.

ТОВ «Гранекс-Черкаси» — інноваційне господарство в с. Деньги, Золотонішського району, Черкаської області, що працює за ультра інтенсивними європейськими агротехнологіями на зрошувальних площах понад 3000 га. Спеціалізуються на рослинництві (пшениця, ячмінь, кукурудза, соняшник, соя, ріпак), овочівництві (цибуля) і картоплярстві. Високий рівень організації праці, сучасний технопарк, передові європейські методи вирощування і зберігання за голландськими, бельгійськими, німецькими, ізраїльськими технологіями дозволяють громадянам Королівства Бельгія демонструвати надзвичайний результат в українських полях.

Фріт — (з нідер. одна картоплинка фрі) кріптовалюта хайп-проекту «Картопляний блокчейн-2020», що існує в номіналах 1, 5 і 10 фрітів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: