НОВИНИ

У ВР розглянуть законопроєкт щодо створення Державного аграрного реєстру

13.05.2020 14:32
https://agronews.ua/

У парламенті сьогодні, 13 травня, розглянуть ініціативу про створення Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві та законопроєкт щодо створення Державного аграрного реєстру. Про це вказано в порядку денному засідання комітету ВР з питань аграрної та земельної політики, що опублікований на сайті парламенту. Про це пише agronews.ua.

Пропозиція про створення Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві міститься у двох законопроєктах –№3205 та №3205-1. 

Комітет із питань аграрної та земельної політики 10 квітня 2020 р. підтримав включення в порядок денний сесії обидвох законопроєктів про створення Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Законопроєкт №3295 «Про внесення змін до закону «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів Україні щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції» було зареєстровано у Верховній Раді наприкінці березня.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: