НОВИНИ

У вересні Україну накриють потужні магнітні бурі

01.09.2021 19:05
263288

Не встигли ми провести літо, яке на прощання підкинуло потужну магнітну бурю, як на порозі маячить вересень зі своїми “сюрпризами”. Про це повідомляє СЕГОДНЯ, пише agronews.ua.

Коли нас турбуватимуть магнітні бурі на початку осені 2021 року, яка буде геомагнітна обстановка на свята вересня, День знань, День осіннього рівнодення, Різдво Пресвятої Богородиці і в інші дні?

Осінь почнеться неспокійно буквально з перших чисел. Уже на День знань Сонце проявить відчутну активність, яка протримається протягом трьох днів, з 1 по 3 вересня. Наступна серйозна магнітна буря очікується 11 вересня , саме на церковне свято Усікновення глави Іоанна Хрестителя.

Остання декада вересня також неспокійна в геомагнітній сфері: штормитиме з 20 вересня практично до самого кінця місяця, а також на Різдво Пресвятої Богородиці, 21 вересня .

Якщо заздалегідь знати прогноз магнітних бур, то метеозалежні люди зможуть убезпечитися від негативного впливу Сонця і бути готовими до можливого погіршення самопочуття в період геомагнітних збурень. Майте на увазі, що Сонце мінливе , і прогноз магнітних бур може змінюватися.

Прогноз магнітних бурь на вересень 2021 року

Незначні магнітні коливання у вересні можливі 2, 12, 19, 20, 22, 23, 24, 29 вересня.

Серйозні магнітні бурі очікуються1, 3, 11, 21 вересня.

Нагадаємо, що На Полтавщині виростили унікальний кавун.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: