НОВИНИ

У Україні стартував новий проєкт по годівлі кіз

04.04.2020 16:07
https://agronews.ua

Компанія LNZ Group разом з фермерським господарством «Тетяна 2011» і його торговою маркою ZINKA, розпочинають спільний проєкт по годівлі кіз силосними гібридами UNIVERSEED. Про це повідомляють у прес-службі компанії, пише agronews.ua. 


«Ми використовуємо багато способів, щоб донести до кінцевого споживача, що козине молоко — корисно та смачно. Кожного року ми розвінчуємо стереотип, що воно має неприємний запах, і запевняємо — молоко у кози на язиці. Наші тварини поціновувачі натуральних, власноруч заготовлених кормів. Ми впевнені, що використовуючи гібриди UNIVERSEED, ми отримаємо чистий якісний силос з високим ступенем перетравлення та поживності, як наслідок збільшення молочної продуктивності тварин», — говорить заступник голови господарства «Тетяна 2011» Віта Олійник. 

Заступник голови господарства з агрономічних питань Олександр Сивогорло також додає, що співпрацю з LNZ Group розпочали з першого року заснування господарства. Щодо силосної кукурудзи, компанія має у своєму портфоліо ексклюзивні гібриди з відмінними агротехнологічними властивостями, які високо оцінені у молочній галузі господарства. Так у минулому 2019 році вперше були висіяні силосні гібриди S3909 (ФАО 390), які приємно здивували результатом. 

«Ми отримали високу біологічну врожайність силосних гібридів ― високорослих рослин зі збільшеною кількістю листків, які знаходяться над качаном. А також отримали необхідний баланс унаслідок формування та розвитку великих качанів з борошнистим типом зерна. У подальшому плануємо займатися цим гібридом і паралельно досліджувати нові», — додав Олександр Сивогорло. 

Директор з маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва розказала, що проєкт запустили раніше, і лише зараз почали розповідати про його суть.

«Проєкт має на меті показати що силос UNIVERSEED — найкращий на ринку України, оскільки його для своїх французьких преміальних кіз обирає господарство, що виробляє екологічно чисту продукцію з козячого молока ZINKA. Також ми хочемо показати повний замкнутий цикл виробництва нашого силосу і пояснити особливості гібридів», — розповідає директор з маркетингу LNZ Group.

Експертка пояснила, що співпраця складається з двох напрямів. Польовий —  пояснення технології вирощування силосних гібридів UNIVERSEED + DEFENDA. Проведення силосних воркшопів разом з експертами бренду ZINKA, а також їх присутність і презентація молочної продукції бренду під час LNZ Hub. 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: