ВАЖЛИВО

У світі створили першу веганську суміш для немовлят

25.05.2021 16:04
kakrazvoditsmesdlyanovorozhdennixproport_5F526C3A

Австралійська компанія дитячого харчування Sprout Organic, яка виробляє органічні суміші для немовлят та корисні закуски на рослинній основі, заявила про випуск першої у світі гіпоалергенної безмолочної суміші, схваленої педіатрами, дієтологами та експертами з харчових технологій. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних органічних інгредієнтів вони створили першу у світі суміш для немовлят, яка на 100% має рослинний склад та органічні інгредієнти, сертифіковані Vegan Australia.

Молочна суміш на рослинній основі підходить як для немовлят, так і для дітей молодшого віку. Основним інгредієнтом є рисовий крохмаль, повністю гіпоалергенний на відміну від сої, що застосовувалась раніше. Соя є алергеном та, як говорять у компанії, не підходить маленьким дітям.

Щоб увійти в канали продажів в Австралії, Sprout Organic має намір представити свій інноваційний продукт на двох конференціях: Австралійській фармацевтичній конференції та Naturally Good Expo.

Наразі на офіційному сайті відкритий попередній продаж суміші та оголошено про плани компанії розпочати доставку вже 1 червня. А з 1 липня безмолочне дитяче харчування може з’явитись у понад 1000 роздрібних торгових точок, таких як незалежні продуктові магазини та аптеки.

Слід зазначити, що у перші 48 годин після офіційного відкриття предпродажу компанія отримала понад 300 замовлень, в тому числі з більш ніж 19 міжнародних місць.

Читайте також: британці першими виростили чорну ікру у лабораторії.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: