Опублікувала кулінарну новинку блогер з США Крістін Крофорд. «Карантинне печиво» виготовляється всього з 3-х інгредієнтів та не потребує багаторазових походів у крамниці. Повідомляє agronews.ua.
“Сподіваємось, ви всі зараз намагаєтесь раціонувати свою їжу та інгредієнти, щоб обмежити кількість разів, коли ви збираєтеся йти в магазин. Тож ось швидкий, веселий та простий рецепт печива з арахісової пасти, в якому використовуються лише ТРИ інгредієнти!”, – написала вона.
Отже, як спекти «Карантинне печиво». Для його приготування знадобиться:
– 1 склянка арахісової пасти
– 1 склянка цукру
– 1 яйце
Розігрійте духовку до 175 градусів С. Змішайте арахісове масло, цукор і яйце в мисці для перемішування. Викладуйте по ложці печивного тіста на форму для випічки, встелену пергаментним папером. Випікайте в духовці 6 – 8 хвилин. Дайте охолонути. Насолоджуйтесь!
До речі, таке печиво можна виготовити з добре подрібнених волоських горіхів чи обсмаженого арахісу.