НОВИНИ

У США бум на апельсиновий сік – лікуються від коронавірусу

15.04.2020 19:02
Fotolia_57089950_Subscription_Monthly_M

Якщо в Україні захищаються від коронавируса гарячим чаєм з імбиром, завдяки чому відбуваються ажіотажні закупівлі імбиру, то американці з метою профілактики вирішили рятуватися апельсиновим соком, повідомляє growingproduce. Про це пише agronews.ua.

У той час як пандемія коронавируса робить негативний вплив на аграрний сектор США через закриття підприємств громадського харчування і порушення логістичних ланцюжків поставок фермерської продукції, один напрямок процвітає – це продажі апельсинового соку.

Схоже, що COVID-19 може допомогти відновитися апельсиновій галузі у Флориді, яка сильно постраждала через хвороби дерев, а потім зіткнулася з падінням продажів. І ось ситуація кардинально змінилася!

За даними компанії Nielsen, що займається аналітикою ринку, роздрібні продажі апельсинового соку в США в березні виросли на 38% в річному численні.

Помітне збільшення попиту, безсумнівно, обумовлено стурбованістю споживачів щодо коронавируса і заходами, які можна прийняти для підвищення імунітету.

Оскільки відомо і підтверджено наукою, що апельсиновий сік є природним джерелом вітаміну С і інших корисних для здоров’я антиоксидантів, американці обрали його як диво-препарат, як у Европі поклали надії на китайський імбир.

Підвищені показники споживання напою радують виробників апельсинів у Флориді, оскільки галузь зіткнулася з надлишком запасів, але тепер можна зітхнути з полегшенням.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: