НОВИНИ

У США бари під час карантину проводять віртуальні дегустації вин

30.04.2020 18:02
all_all_big-t1542016023-r1w768h425q90zc1

Карантин під час пандемії зупинив роботу улюблених кафе та барів, а відтак, значно скоротив прибуток виноробів та рестораторів. Але один винний бар у Вілмінгтоні придумав, як, навіть за карантину, зробити бізнес прибутковим. Про це повідомила блогерка Крістін Крофорд з Cape Fear Weekend, пише agronews.ua.

Винний бар Soif de Vin у Вілмінгтоні, в США проводить віртуальні дегустації різних марок вин. Дегустації відбудуться за допомогою програми відеоконференцій Zoom.

Щоб клієнти відчували максимальний комфорт, дегустації проводять у п’ятниця. Адже до карантину, саме по п’ятницях, увечері, люди традиційно відвідували кафе, насолоджуючись початком вікенду.

Для участі у віртуальній дегустації потрібно лише зателефонувати, щоб зареєструватися, і бар доставить дегустаційний набір вина до самих дверей.

Віртуальну дегустацію проводить сомельє чи бариста по Zoom. Так, перша дегустація була представлена відомим у Штатах знавцем вин​​Калланом Тріппе з Advintage Distributing. Люди смакують вдома вино, слухають розповіді сомельє про відтінки букету вин, які дегустують, обговорюють це онлайн та ностальгують за чудовими докарантинними часами. І їм це подобається.

Тож хто знає, можливо карантин мине, а нова традиція віртуального дегустування вин залишиться.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: