НОВИНИ

У розробку нових добрив Польща інвестує понад 50 млн доларів

16.10.2019 19:00
076829_r2_940-23231

Маючи в розпорядженні 200 млн злотих (близько 51 млн доларів) національний центр досліджень і розробок проведе конкурс «Швидке впровадження інноваційних екологічно чистих добрив», який стосуватиметься розробки передових продуктів харчування рослин в Польщі. Прийом заявок проводитиметься з 14 листопада 2019 року по 12 січня 2020 року. В конкурсі мають змогу прийняти участь як наукові організації, так і компанії з виробництва добрив або об’єднання компаній. Мета — звести до мінімуму негативний вплив синтетичних елементів живлення на ґрунт, воду та повітря, повідомляє Superagronom.com з посиланням на farmer.pl.

«Ми хочемо закликати всіх підприємців і вчених, які ведуть свою діяльність з цих позицій, розвивати свої проекти, і пропонуємо їм підтримку в формі самостійного конкурсу», — сказав Войцех Кам’янецький (Wojciech Kamieniecki), директор Національного центру досліджень і розробок.

Відзначається, що кошти повинні були бути направлені на співфінансування промислових досліджень і експериментальних розробок, результатом яких стане розробка інноваційних рішень для впровадження в сільгоспвиробництво. Було відзначено, що проекти, представлені на конкурс, повинні посилатися на експериментальну практику. Кошти виділятимуться проектам вартістю від 1 млн злотих.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: