НОВИНИ

У Рівному відкрили базар, а покупці не прийшли

05.05.2020 07:02
ndcyx2-53x-1-1025x769-rxtvoym76dcu6yzfq2nw2ia7pc6ui3uk

Два дні тому відновив роботу ринок «Центральний» – найбільший ринок у м. Рівному, проте відвідувачів було не надто багато. Продавці, яких, до речі, теж мало, скаржаться на нестачу клієнтів. Про це повідомляє «Рівне вечірнє», пише agronews.ua.


“Тролейбуси і маршрутки не курсують, тому й люди вдома сидять. Кажуть, їхній контингент — здебільшого люди старшого віку. Температуру міряють тільки в тих покупців, хто заходить на територію офіційного ринку”, – йдеться у повідомленні.

Ціни на продукти наступні: помідори продають по 50-65 грн, огірки — 25-30 грн. М’ясо телятини 150-170 грн, а філе свинини — 130 грн.

Варто зазначити, що температуру міряють тільки в тих покупців, хто заходить на територію офіційного ринку, кажуть відвідувачі.

Також розпочав роботу Торговий центр «Ліон» — людей там взагалі нема. Відчинений магазин кормів для тварин, крамниці миючих засобів, футлярів для телефонів та дві продуктових.

До вечора 3 травня жителька рівного Лариса Белова додатково повідомила, що вже: “Були й покупці, і продавці, все чудово, нормальний старт, є лише нестача молочних продуктів”.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: